Healing

Healing

Distanshealing för kropp och själ via telefon


Healing betyder helande. Det är precis det en healingbehandling gör - läker, skapar fritt flöde av energi i din kropp.


När vi samtalar via telefon håller jag healingenergi under samtalet. Jag hjälper dig att komma kontakt med ditt hjärta och själ genom att hålla energifältet runt dig. När du känner energiflödet i hjärt och själ så känner du bättre själv din fortsatta vägframåt. Ibland behöver du gå in i healingenergin under samtalet för vila och påfyllning av energi. Ofta när vi har stress, oro eller andra bekymmer så håller vi andan eller andas ytligt, healing hjälper dig att kunna andas djupare och i med det skapas det ett friare flöde av energi i din kropp så helande och läkning kan ske.


Ibland under healingen och känner jag om det finns en energi stagnation som är kopplat till en känsla eller händelse tidigare under livet. Healing är ett fantastiskt redskap att stödja kroppen att lösa upp detta. Känslan eller händelsen som du kanske inte förstod eller kände att den påverkar dig i ditt vardagliga liv. Jag har också förmågan att se tidigare liv och känna i din kropp om det finns någon påverkan i din dags aktuella situation från tidigare liv. Med healing och samtal löser vi upp den stagnationen och påverkan så du får ett annat sätt att hantera livet just nu.


Om du har problem i någon relation så kan det ibland vara bra att få healing och samtal för att  se om jag hittar orsaken till problemen i tidigare liv och försöka lösa upp det band som inte är det optimala för din livsenergi i det här livet.


När jag arbetar med healing så tar jag in ljuset och energin från högsta källan. Ibland behöver jag rena, ta bort energi som inte hör hemma hos dig längre. Det finns många olika healing metoder. Jag har inget namn på den healingen som jag jobbar med utan det kommer exakt den energifrekvensen som just du behöver. 


Det finns inte någon healingsession och samtal som är lik den andra. Det är det som är det fantastiska och magiska med healing - den är anpassad exakt bara för dig där du befinner dig just nu. Det blir så fint komplement när det vävs in under våra samtal via telefon.


Viktigt att tänka på när jag pratar om tidigare liv. Vi ska leva här och nu, det finns inget intresse av att söka tidigare liv om det inte finns en energi som ligger kvar och påverkar oss i det här livet.